Shows


Noriniikes Balder de Bombe
Onni groepswinnaar op de Pinkstershow, keurmeester Jan Coppens

De eerste show waar Onni op 5 maanden leeftijd aan meedeed, was de Kampioenschapsclubmatch van Scandia in september 2017. In die tijd vond hij het nog erg spannend op tafel, wat te zien was in de keurverslagen. Inmiddels is dit dankzij de supergoede ringtraining bij Kynospirit heel erg verbeterd. Hij is een echte showman geworden en heeft 9 titels bemachtigd.
Door de komst van COVID-19 stagneerde zijn showcarrière wat natuurlijk, maar wel is hij in deze tijd Best in Show geworden in de grote eerste online dogshow van Kynospirit.
Zijn grootste successen behaalde hij in 2022, toen hij in Luxemburg derde werd in rasgroep 5 en twee maanden later zelfs eerste op de Pinkstershow.

Ook doet hij regelmatig en met veel succes mee in de koppelklasse, samen met zijn moeder Niike. Hij vindt het helemaal geweldig als hij met haar samen de grote erering in mag!

 

Onni's first show was Scandia's Specialty Show in September 2017, at 5 months old. In those days, he wasn't too keen on being on the table. Now, this is way better thanks to the superb showtraining he got at Kynospirit. He has grown into a true showman and has obtained 9 official titles.

Unfortunately, COVID-19 put a temporary end to his showing carreer, but he did win Best in Show in the big first Kynospirit online dogshow in 2020.
He delivered his biggest achievements in 2022 though, by getting third in group in Luxemburg and two months later even first in group at the Pinkstershow.
He is also quite successful as a couple with his mother Niike in brace class. He absolutely loves to go in the big ring with her!


Titels

Titles

Resultaten


Nederlands Jeugdkampioen

Winner 2018

Benelux Winner NL '18

Nederlands Kampioen

Clubwinnaar '19

Belgisch Winner '19

Luxemburgs Kampioen

Internationaal Kampioen

Latin Winner '22

Dutch Junior Champion

Winner 2018

Benelux Winner NL '18

Dutch Champion

Clubwinner '19

Belgian Winner '19

Luxembourg Champion

International Champion

Latin Winner '22Noriniikes Balder de Bombe
Keesachtigen en Poolhondenshow 2018. Foto: Mariëlle Uitendaal

Eerste twee foto's: Jessica de Jonge, 3e en 4e foto: Lia Oele